Techniek in beweging

Goedkoop en sportief vervoer

Over Pascal Ostyn, zaakvoerder Goovia

Mijn jarenlange kennis en expertise binnen R&D omgevingen en de recreatieve wereld (motorhomes, caravans, boten) was een mobiliteitsoplossing zoeken voor deze wereld (met extra kenmerken als laag gewicht, compactheid, grotere autonomie, hoge veiligheid en rijcomfort) een mooie uitdaging. Als ontwerper legde ik de lat uiteraard nog iets hoger – zo ontstond Goovia.

De naam Goovia is een samenstelling van twee Latijnse woorden “Go” en “Via”.
“Go” staat voor gaan, bewegen, zich verplaatsen. “Via” staat voor weg, route, trip, reis. De extra “o” hebben we toegevoegd omdat we ons op twee wielen voortbewegen.

GOOVIA: meer dan je verwacht!

Van ontwerp tot afwerking
bij Goovia
Goovia e-steps: ontwerp

1 - Ontwerp

Wij geloven dat de ideale e-step kan vervaardigd worden uit unieke – kwalitatieve onderdelen die zich op de markt bewezen hebben. Zoals een architect die de juiste materialen uitkiest voor de woning, doen wij hetzelfde voor de Goovia e-step. 

Bij het ontwerp denken we out of the box om te komen tot een slim, efficiënt en praktisch voortbewegingsvoertuig. Daarbij maakt Goovia van een e-step graag een unieke eyecatcher. Het moet veilig en multifunctioneel zijn, maar wél met een WOW-gevoel. 

Onze productontwikkelaars luisteren naar de wensen van de gebruikers. Zo breiden wij uit met slimme accessoires. Goovia e-step is in huis uitgetekend tot in de kleinste detail. Bedrijfszekerheid en een lange levensduur staat daarbij voorop. Ook onze programmering van de e-step controller ontwikkelen wij zelf.

2 - Productie

Onze – tot op de millimeter-nauwkeurige – tekeningen vinden hun weg naar enkele vaste toeleveranciers met een zeer geavanceerd en computergestuurde machinepark. Wij krijgen van hen de exacte onderdelen op maat aangeleverd.

GOOVIA:
MADE IN BELGIUM
FOR BELGIUM (AND NEIGBORS)!

In onze eigen werkplaats – te Waregem – assembleren we de halffabricaten samen met de geselecteerde kwaliteitsonderdelen. Onze Mechatronica specialisten combineren software, besturingstechnieken en hardware-onderdelen tot een modern voortbewegingsvoertuig. Het resultaat: hoogwaardige Goovia e-step compleet met opties – klaar om geleverd te worden door onze distributie.

Goovia e-steps: productie
GOOVIA E-steps

3 - Levering en service

Wij leveren en bieden service binnen én buiten Europa. Elke Goovia kunt u, indien gewenst, ook zelf ophalen of service geven.

Service en aandacht zijn voor ons niet enkel mooie woorden. Een tevreden klant is ons vertrekpunt en ons eindpunt. Ons eigen serviceteam biedt deskundig advies en daadkrachtige oplossingen. Voor de handige harry’s onder ons zijn instructie handleidingen en video’s beschikbaar om de meest voorkomende servicevragen zelf te kunnen uitvoeren.

Wij leveren onze e-steps als eindproduct direct of via het dealernetwerk aan onze klanten. Geen enkele assemblage is vereist. Goovia bouwt aan een dealernetwerk in Europa om zo elke gebruiker dichter bij huis de service te geven die noodzakelijk is.

4 - Feedback

Met alle trots kunnen we melden dat elke Goovia gebruiker zijn e-step echt weet te waarderen. Snel komen de talloze gebruiksmogelijkheden naar boven waar men bij aanvang niet aan dacht.

MORE THAN YOU EXPECT!

De reactie “het is veel meer dan verwacht” komt ons frequent tegemoet. En dat doet ons deugd. We danken alle Goovia eigenaars om mee te bouwen aan een echte Goovia community.

Hun ervaringen inspireren en motiveren toekomstige gebruikers. Hun feedback en ideeën helpen onze ingenieurs te bouwen aan een e-step van morgen en tal van mogelijkheden om huidige e-steps aan te passen voor nieuwe noden. Wij bouwen samen aan een Goovia van morgen.

een evenwaardig alternatief voor elektrische fiets of auto

Gemakkelijk, fun, en hip