BEZORGING

Wij doen het uiterste om uw de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Soms zijn producten echter niet op voorraad, waardoor de levering van uw bestelling iets langer kan duren. (Goederen worden niet in massa, maar steeds made-to-order geproduceerd. Voor niet-voorradige artikelen bedraagt de gemiddelde levertermijn daardoor doorgaans 6 tot 8 weken). Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

LEVERTIJD

Hoe lang is een zending onderweg?

Alle zendingen worden aangeboden aan DHL of Bpost. De leveringstermijn is afhankelijk van het land van bestemming. Binnen België is onze levertijd gemiddeld 1 – 2 werkdagen, buurlanden 3 dagen. In onderstaande tabel vindt u een indicatie van de leveringstermijn voor een aantal veelvoorkomende bestemmingen.

BestemmingTijdsduur verzending (in werkdagen)
België1-2
Nederland2-3
Frankrijk2-3
Verenigd Koninkrijk2-4
Duitsland2-3
Australië6-8
Brazilië6-9
Canada5-6
Verenigde Staten4-8
Zuid- Afrika8-10

*Houdt er rekening mee, dat de levertijd ook afhankelijk is van de douane.

VERZENDKOSTEN

Voor België en Nederland zijn de vermelde prijzen verzending inclusief. Voor andere landen verwijzen we graag naar de vervoermaatschappij de zendkost aangeeft bij uw bestelling, dit op basis van het opgegeven adres.